Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ο Άδωνις ο κωλοτούμπας. (Μιλάμε γ ια γέλιο, μα για πολύ γέλιο)!!!!!!! -



Φτου, φτου, να μη ματιάσουμε τον Άδωνη. Πρωί πρωί στην εκπομπή του MEGA με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα, η πρώην υφυπουργός Θοδώρα Τζάκρη τού έλεγε ότι είναι κωλοτούμπας και κείνος, αντί να αρχίσει τις γνωστές του κραυγές, προσπαθούσε να της εξηγήσει γιατί ο ίδιος θεωρείται κωλοτούμπας και όχι ο Μίμης Ανδρουλάκης, που βρέθηκε από την Αριστερά στα αλώνια της… σοσιαλδημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ.


«Ο Μίμης Ανδρουλάκης έχει 11 χρόνια στο ΠΑΣΟΚ και δεν έκανε την κωλοτούμπα που έκανες εσύ και ο Βελόπουλος, ο οποίος μας λέει εδώ ότι θα πάει στη Νέα Δημοκρατία, με το σκεπτικό να αξιοποιηθεί ο ορυκτός πλούτος της χώρας» συνέχισε να τους κατακεραυνώνει η πρώην υφυπουργός.

«Και γι’ αυτόν υπήρξε η πρώτη μέρα (εννοώντας τον Μίμη Ανδρουλάκη)» ανταπάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, συνεχίζοντας να εκπλήσσει με το ήπιο ύφος του.

«Μην ανοίξω το στόμα μου, κυρία Τζάκρη, και πω τα δικά σας στον Νομό Πέλλας όσο ήσασταν υφυπουργός…» έσπευσε να την προειδοποιήσει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Αδέλφια, μη μαλώνετε, γιατί μετεκλογικά θα συνεργαστείτε!» τους συμβούλεψε ο Δημήτρης Καμπουράκης, αλλά τα αίματα είχαν ήδη ανάψει.

Και ο Άδωνις εκεί στο τηλεοπτικό παράθυρο, αμετακίνητος και σοβαρός. Βρε, λέτε να του βρήκε χάπι ο φίλος του και πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος; 

Θα ’ναι ακόμη ένα μεγάλο επίτευγμα της επιστήμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου