Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Η Συνένωση και η συμμαχία όλων των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΦΡΑΓΜΑ και ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ .





Τώρα είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία φίλοι μου να αποβάλουμε από τον Ελλαδικό χώρο, την ‘’φιλοναζιστική’’ πολιτική των δύο κομμάτων της πλουτοκρατίας και του αυταρχισμού και της προδοσίας .

Όλοι μαζί υπό την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ να γκρεμίσουμε τα φασιστικά κάστρα της γαλαζοπράσινης φαυλοκρατίας και της διαφθοράς . Και το γεγονός ΟΤΙ υπάρχει ένα ΕΛΛΗΝΑΣ που ύψωσε την Ελληνική φωνή ενάντια στα ανθελληνικά αρπακτικά της πόρνης Μέρκελ , εμένα προσωπικά μου αρκεί .
Βαρεθήκαμε μια ζωή εδώ και 60 χρόνια και επιπλέον να είμαστε υπό τις διαταγές των ανθελληνικών αφεντάδων του τραπεζικού συστήματος….
Ένα από τα ‘’μέτρα ‘’ που πρέπει να λάβουν οι αριστερές δημοκρατικές δυνάμεις, είναι το ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ‘’ΣΑΜΠΟΤΑΖ ‘’ από τα κομματόσκυλα θα πάει …σύννεφο …
Θα προσπαθήσουν τα πασοκοσκυλα και τα Νουδόσκυλα , υπό την καθοδήγηση των 2 κομμάτων της πρώην εξουσίας να κάνουν ζημιά στο κυβερνητικό έργο της ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΒΩΜΕΝΗ ΦΑΣΙΣΤΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ….
Μας δολοφονούν σε καθημερινή βάση ,με τους φόρους υποτέλειας και θανάτου και με τα χαράτσια της Βίας και του τρόμου ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ,θέλουν να μας τρομοκρατήσουν ,και να μας αποτελειώσουν και μετά να έλθουν τα Γερμανικά Ναζιστικά στρατεύματα και να ‘’βάλουν ‘’ χέρι τον ορυκτό πλούτο της Πατρίδας μας και να μας κάνουν σκλάβους των…200 ευρώ! Αλλά φαίνεται τους ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ …ΒΑΥΑΡΟΙ , ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ!
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ( εξαίρεση το ΚΚΕ , και δεν θέλει και δεν …μπορεί ) ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ των Δανειστών της τοκογλυφικής μαφίας ,όπου στα δίχτυα τους μας έριξαν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ : ΣΑΜΑΡΑΣ , ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ και όλο τους το …σκυλολόι τους το …ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ , ΘΑ ΤΟΥΣ …ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου