Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Στην χώρα της αμοιβάδας


Που να ξέρει ο Καραμήτρος από την Κάτω Πλατανιά κι ο μέσος αποβλακωμένος νέος τι ήταν η ΧΑ πριν 2 χρόνια; Σάμπως είχε δει ποτέ τους χρυσαυγίτες με εμφάνιση χούλιγκαν να μοιράζουν φυλλάδια του Χίτλερ υπό την επήρεια χαπιών;
Που να τους δει; Εκεί που σαλάγαγε τα πρόβατα σαν τον Τραμπάκουλα; Ή εκεί που έβλεπε "Ελλάδα έχεις ταλέντο;". Κι έτσι ξαφνικά εκεί που ο Μιχαλολιάκος έγραφε βιβλία για τον... σατανά, ψάχνοντας στις στάνες για νέους πελάτες, ξαφνικά εμφανίσθηκε σαν "ελληνορθόδοξο λαϊκό κόμμα". 

Αλλά να μην ξεχνάμε το πιο βασικό απ' όλα: ότι όλοι αυτοί που το παίζουν σήμερα "πατριώτες" είναι ακριβώς οι ίδιοι άνθρωποι που ψήφιζαν Παπανδρέηδες και Μητσοτάκηδες. Έτσι είναι η κατρακύλα. Από τα βαρβιτουρικά ξεκινάς και καταλήγεις στην ηρωίνη. Oι λιγότερο "αναρχικοί" κάνουν την επανάστασή τους ψηφίζοντας... Κουβέλη και Καμμένο που σαφώς έπεσαν από το διάστημα την περασμένη εβδομάδα. 

(οι υπόλοιποι εναπομείναντες μπλε και πράσινοι, δηλαδή το 1.900.000 παράσιτα χέστηκαν για το μνημόνιο. Ζουν από επιδοτήσεις κι από κρατικό χρήμα. Πληρώνει ο μαλάκας! Σιγά μην τους ενδιαφέρει αν θα μείνει η Ελλάδα στο ευρώ ή αν θα φύγει, ή αν ο Τσίπρας έκανε τον σταυρό του. Αυτά είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε)



http://www.zougla.gr/blog/article/534331

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου