Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: τα ζόμπι σηκώθηκαν απ’τους αραχνιασμένους τους τάφους



Να τοι, λοιπόν, οι «νέο»-ναζί που ζήτησαν…την ψήφο μας!!! Οι νοσταλγοί του Χίτλερ μιμούνται τους τρόπους του: χρησιμοποιούν τις εκλογές για να καταλύσουν έστω κι αυτή την ανάπηρη αστική δημοκρατία, να καταργήσουν κάθε μορφή ελευθερίας! Κι επειδή ξέρουν πως είναι αποκρουστικό το αληθινό τους πρόσωπο φόρεσαν «αντιμνημονιακό» προσωπείο.
Ας κατεβάσουμε τις μάσκες τους, ας δούμε κατάματα το φρικτό τους πρόσωπο:



ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
-Είναι συμμορία νεοναζί με όραμα το Άουσβιτς. Συνεχίζουν την παράδοση των γερμανοτσολιάδων και των χουντικών, θαυμάζουν το Νορβηγό δολοφόνο Μπρέιβικ, ο οποίος δηλώνει ομοϊδεάτης τους.
-Κάποιοι από αυτούς είναι μέλη μαφιόζικων συμμοριών, με καταδίκες και φυλακίσεις, υπόδικοι για δολοφονίες και μαχαιρώματα.
-Είναι ρατσιστές δολοφόνοι με εκατοντάδες θύματα μαχαιρωμένους και τραυματίες.
-Λειτουργούν ως μπράβοι των μεγάλων εργοδοτών, ρουφιάνοι κι απεργοσπάστες. Είναι τραμπούκοι που επιτίθενται σε απεργούς, φοιτητές, αριστερούς αγωνιστές.
-Είναι τσιράκια του κεφαλαίου. Δε μιλούν για τους μισθούς και τις συντάξεις που πετσοκόβονται, για την ανεργία και τις απολύσεις, για την κατάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων, για τους τοκογλύφους και τους τραπεζίτες.
-Είναι παρακρατικό πλοκάμι των μηχανισμών καταστολής, ο ίδιος τους ο αρχηγός υπήρξε χαφιές της Κ.Υ.Π. Πολλοί από αυτούς είναι ασφαλίτες κι αστυνομικοί.
-ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΧΗΜΙΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...

Ο ελληνικός λαός στην πρόσφατη ιστορία του, έζησε τη φρίκη του ναζισμού. Το αίμα είναι νωπό ακόμη στους τόπους του μαρτυρίου, στο Δίστομο,τα Καλάβρυτα, το Κομμένο, την Κάνδανο. Κυλάει στους δρόμους, όπου «οι άνθρωποι με τα σβησμένα πρόσωπα» έστηναν τα μπλόκα της εκδικητικής τους μανίας, στην Κοκκινιά, στην Καισαριανή, στην Καλλιθέα. Σε τούτη τη χώρα που πολέμησε το φασισμό με ηρωικούς αγώνες, σε τούτο τον τόπο όπου «το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους», είναι ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ η Χρυσή Αυγή.
Όπου υπάρχουν άνθρωποι που καμαρώνουν για την ανθρωπιά τους, που αγωνίζονται για το δίκιο τους, είναι ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ο φασισμός.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ
ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΣΤΑ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΤΡΑ


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου