Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΠΙ-ΚΟΥ-ΤΙ... (Σκίζει)!



Χτενίζει: η Νανά Παλαιτσάκη


ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΕΛΕΟΣ καλέ λυπηθείτε μας με τα sms, για να σας ψηφίσουμε! 32 sms υποψηφίων έσβησα σήμερα ΑΛΛΑ,

για τον ΠΑΝ – ΠΑΝ δεν αντέχω θα το γράψω και ας με κακοχαρακτηρίσει, ο κύριος Παναγιώτης Παναγιώτου, ο οποίος κατεβαίνει με την ΔΗΜΑΡ.



Στα 23 χρόνια που εργάζομαι ως δημοσιογράφος, νομίζω ότι ο έγκριτος ΠΑΝ – ΠΑΝ αγνοεί παντελώς την ύπαρξή μου. Απολύτως δικαιολογημένο, καθώς εγώ υπογράφω σαν «μπικουτί», ζω στην ζούγκλα και δεν συχνάζω σε καφέ και λόμπι, όπου συχνάζουν έγκριτοι, αντικειμενικοί και σοβαροί παράγοντες – δημοσιογράφοι, όπου συζητάνε με σοβαρούς πολιτικούς, σοβαρά θέματα τα οποία και διαχειρίζονται με σοβαρό τρόπο στα σοβαρά δελτία ειδήσεων που σκοπό έχουν την αντικειμενική πληροφόρηση του ελληνικού λαού.

Στην κρατική τηλεόραση ιδίως, στην οποία διετέλεσε ως πρόεδρος την εποχή που πρωθυπουργός της χώρας ήταν ο Κώστας Σημίτης, περίοδο κατά την οποία εκεί, τα πάντα ήταν διαφανή και οι επιλογές απολύτως αξιοκρατικές, έγινε ιδιαίτερα γνωστός στους έγκριτους δημοσιογραφικούς κύκλους, ιδίως έντυπα, για την αμερόληπτη τακτική που υιοθετούσε στις αξιολογήσεις ανθρώπων και παραγωγών.
Προσωπικά στην κρατική τηλεόραση δεν έχω πάει ούτε ως καλεσμένη σε εκπομπή για ζώα από το 1993 έως σήμερα. Στα μέρη που συχνάζει ο ΠΑΝ- ΠΑΝ δεν πηγαίνω, κοινές παρέες δεν είχαμε ποτέ, δεν περίμενα τίποτα από εκείνον και δεν τον συμπεριλάμβανα στις καθημερινές μου αγωνίες.

Την πρωτομαγιά, αποφασίζοντας να καθαρίσω τον κήπο μου, μάζεψα ανάμεσα από τις τριανταφυλλιές μου τουλάχιστον δέκα πεταμένες αφίσες του ΠΑΝ- ΠΑΝ. Πιάνω δυο μεγάλες μαύρες πλαστικές σακούλες σκουπιδιών, αρχίζω με την τσουγκράνα να καθαρίζω τον κήπο, πέταξα και τις αφίσες, μαζί με την σαβούρα του κήπου μου και βγήκα κουβαλώντας τις σακούλες, με κατεύθυνση τον κάδο.

Με το που «σκάω μύτη» στον δρόμο, βλέπω όοοοοοολα τα αυτοκίνητα του δρόμου μου να έχουν κάτω από τους καθαριστήρες αφίσες του ΠΑΝ – ΠΑΝ. Η άσφαλτος στον δρόμο γεμάτη επίσης και εγώ θηρίο!
Πετάω τις σακούλες στον σκουπιδοτενεκέ, «σατανίζομαι» με τα σκουπίδια και γυρνάω με σκοπό να ξεσπάσω στα κόκερ μας. Μην πάει ο νους σας στο κακό. Τα πήρα και τα δύο για να πάμε βόλτα. Λοιπόν κύριε Παναγιώτη Παναγιώτου, η οδός Φραγκογιάννη, Βλαχάβα, Αργυροκάστρου, η πλατεία Κονίτσης, οι στάσεις των λεωφορείων στην περιοχή του Παπάγου είχανε γεμίσει με τα «χαρτιά σας».
Σας το μεταφέρω για να συγχαρείτε του συνεργάτες σας, μας γέμισαν τις αυλές, τους δρόμους και τα αυτοκίνητα αφίσες με την φωτογραφία σας, γεγονός που δεν το έχει κάνει με τόση ένταση ούτε ο Λευτέρης Πανταζής στις μεγάλες του δόξες.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!

Είμαι με τον «διπλανό μου στο κρεβάτι»...Είναι βράδυ και η στιγμή λίγο ύποπτη για να «τσιρίζει» το κινητό μου με την ένδειξη «μήνυμα»…

Το πιάνω, (το κινητό), ψιλο – ενοχικά, γιατί καταλαβαίνετε, (βρίσκομαι υπό παρακολούθηση) και διαβάζω:

«ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΡΘΙΑ….PAN –PAN».

Τι σκέφτεστε ακριβώς;;; Σας πετάχτηκαν τα μάτια σαν «αβγά»; Και μένα.

Ο Παναγιώτης Παναγιώτου, ο άνθρωπος που υπηρέτησε την κυβέρνηση Σημίτη, ο δημοσιογράφος που ταυτίστηκε με το βαθύ πράσινο, καταγγέλλει το «σύστημα» μέσα στο οποίο άνθισε και εξελίχθηκε και υποστηρίζει τον Φώτη Κουβέλη!!!

Το να φτάνει μάλιστα να βρίσκει τον αριθμό τηλεφώνου του «μπικουτί» για να στείλει «αγωνιστικό μήνυμα», μοιάζει να είναι σε απόγνωση. Είχε προηγηθεί βέβαια η ομιλία του στην Ξυλοτεχνία του Περιστερίου, όπου ισχυρή αστυνομική δύναμη όπως έμαθα, φύλαγε το θεατράκι, στο οποίο το κοινό, ζήτημα είναι αν έφτανε τα 20 άτομα!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ
ΛΕΦΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ!

1500% έχει αυξηθεί η πορνεία τον τελευταίο χρόνο στο

1 δις ευρώ ο τζίρος!!!

Με την συντριπτική πλειοψηφία των ιερόδουλων να μην υποβάλλεται σε ιατρικό έλεγχο, με τα κορίτσια που είναι φορείς AIDS να είναι περισσότερα από 87, μέχρι στιγμής.

Οι πελάτες τους «οικογενειάρχες» που γιατί να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό (η καθεμιά μπορεί να πήγαινε και με 400 την μέρα) και τους προστάτες τους να είναι λέει αλλοδαποί αλλά «σκληρά καρύδια».
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ…! Τουλάχιστον στο Παρίσι, την εποχή της απόλυτης εξαθλίωσης υπήρχε και ένας Βίκτωρας Ουγκώ να γράψει τους αθλίους, εδώ η σιωπή της τέχνης και των ανθρώπων της είναι πιο επικίνδυνη από την χυδαιότητα των διεφθαρμένων της εξουσίας…

Η συνάδελφος ΑΝΝΑ ΜΟΡΦΟΥΛΗ αναδημοσίευσε και μπράβο της την είδηση για το «ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ» στις εργατικές κατοικίες του Κατσαμπά στο Ηράκλειο που μαχαίρωσε με τραπεζομάχαιρο, ένα αδέσποτο σκυλάκι, επειδή φοβήθηκε το «παλληκάρι» ότι θα διεκδικούσε το αδέσποτο το κοψίδι που έτρωγε!!!
Ξέρεις τι με τρελαίνει τελείως συνάδελφε, κομμωτή, κομμώτρια, εργαζόμενε των 700, επιχειρηματία που έχεις μαγαζί στο κέντρο της πόλης, πωλήτρια, δημοσιογράφε, μπακάλη, οδηγέ ταξί, βοηθέ λογιστή, ιερέα, ταμία της τράπεζας, ότι …Η ΨΗΦΟΣ μας, με την ψήφο του διεστραμμένου που ξεκοιλιάζει αδέσποτο με κουζινομάχαιρο, θα έχει την ΊΔΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ, όπως και η ψήφος μας με εκείνη όσων, αν και γονείς , κάνουν σεξ, χωρίς προφυλακτικό με κοριτσάκια, που κυλιούνται στην λάσπη. Η χώρα μοιάζει παραδομένη σε βαμπίρ, υπόκοσμο, διεστραμμένους, ψεύτες και προδότες.

Τα λέμε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου