Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Εδώ ο κόσμος χάνεται και το χοντρό .....χτενίζεται!!! -Πρωινό ... τιτίβισμα του Θεόδωρου Πάγκαλου



Καταιγισμό μηνυμάτων ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σχολιάζοντας τα τελευταία τεκταινόμενα, αλλά κα τη σημερινή εικόνα του «μεταπαπανδρεϊκού» ΠΑΣΟΚ.



«Ο κόσμος δεν απέρριψε μόνο την πολιτική μας, αλλά απέρριψε και τη φυσιογνωμία μας» επισημαίνει το στέλεχος του κινήματος για να προσθέσει ότι στο συνέδριο του κόμματος θα πάνε όλοι, καθώς «κανείς δεν εξαιρείται … Είναι το πανίσχυρο όργανο του μέλους του κόμματος. Χρειάζεται συζήτηση για τα πρόσωπα και τις ευθύνες σε συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και είμαι διαθέσιμος να κάνω ό,τι μου πουν».

Όπως λέει «το πανίσχυρο ΠΑΣΟΚ που πριν από 2 χρόνια είχε βάψει πράσινη όλη την Ελλάδα έφτασε στα ποσοστά του 1974», ενώ προσθέτει «δεν με έχουν καλέσει στην Ιπποκράτους, δεν μου απευθύνουν το λόγο, δεν συμμετέχω στις συσκέψεις, δεν με χρειάζονται μάλλον».

Παράλληλα, υπενθυμίζει την πρόσφατη εξόρμησή του στην Ασία για την προσέλκυση επενδύσεων: «Κυνηγούσα Εμίρηδες, Ρώσσους, Κινέζους να έρθουν να επενδύσουν. Τώρα δεν θα δεχόμαστε ξένες επενδύσεις; Από που θα κάνουμε τις επενδύσεις», διερωτάται ο κ. Πάγκαλος και καταφέρεται ενάντια του ΣΥΡΙΖΑ και των πρόσφατων δηλώσεων Στρατούλη για τις καταθέσεις που, όπως γράφει, έφεραν την καταστροφή χθες και σήμερα στην οικονομία και το χρηματιστήριο.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι η μόνη διερευνητική εντολή που δικαιολογείτο ήταν αυτή που δόθηκε στον Αντώνη Σαμαρά, ενώ, όπως είπε, «ο κ. Τσίπρας εκμεταλλεύεται με τρόπο γελοίο την εντολή».

Παράλληλα, κάλεσε σε νέα προσφυγή στις κάλπες, αφού από τη μια «δεν έχει νόημα η συνεργασία με τη ΝΔ αφού κυβέρνηση δεν προκύπτει» κι από την άλλη, όπως λέει περιμένει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να σχηματίσει ο Τσίπρας κυβέρνηση και «να εφαρμόσουν την πολιτική τους».

Υπενθυμίζει δε στους πολίτες ότι στα τέλη της εβδομάδας, η τρόικα επιστρέφει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου