Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


Στις 6 του Μάη ο λαός με τη ψήφο του έριξε στο καλάθι των αχρήστων τα μνημόνια που υπέγραφαν χωρίς την εντολή του.Οι δοσολογικές ηγεσίες των μνημονιακών κομμάτων που παρέδωσαν τη χώρα στα νύχια των τοκογλύφων, μετά τις εκλογές προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν τη λαϊκή εντολή και να συνεχίσουν να συγκυβερνούν.
Από τα γραφεία των διαπλεκόμενων καναλαρχονταβαντζήδων η επιχείρηση«τρομοκρατήστε το λαό» συνεχίζεται. Με τη συνεργασία των μισθωμένων μεγαλοδημοσιογράφων τα ψέματα παρουσιάζονται για αλήθειες, η διαστρέβλωση των δηλώσεων για έγκυρα ρεπορτάζ. Δείχνουν να μην έχουν καταλάβει τίποτα. Κλαίνε με μαύρο δάκρυ που θα μιλήσει πάλι ο λαός. Δεν αντέχουν να ακούνε τη φωνή του λαού....


Μέχρι και την τελευταία μέρα πριν από τις εκλογές, η συγκυβέρνηση της σωτηρίας των τραπεζιτών, σχεδίαζε και προετοίμαζε τη ψήφιση των αισχρών αντιλαϊκών μέτρων που συμφώνησαν με την τρόικα. Μετά τις εκλογές,με τρομοκρατικά σενάρια εξόδου από την ευρωζώνη, επιστροφής στην δραχμή, με τη δήθεν ακυβερνησία, με σενάρια άδειων ταμείων, και άλλων ψευτοδιλημμάτων προσπάθησαν να δημιουργήσουν νέα εκτρωματική συγκυβέρνηση για να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο. Η συμμορία του χρηματιστηριακού κεφαλαίου, των καναλαρχών- εργολάβων και των δοσίλογων πολιτικών προσπάθησαν να κατασκευάσουν κρυφομνημονιακή κυβέρνηση.

Αφού το πήγαν από εκεί, το έφεραν από εδώ, δεν μπόρεσαν να φτιάξουν κυβέρνηση ερήμην του λαού. Ο λόγος δίνεται και πάλι στον Ελληνικό λαό, ο οποίος έχει πλέον καθαρότερη εικόνα μετά από τα τερτίπια των τελευταίων ημερών των μνημονιακών κομμάτων. Η περικοπή των μισθών και των συντάξεων, η εξαντλητική φορολόγηση και τα χαράτσια, οι κατασχέσεις των σπιτιών, η ανεργία, η κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων, το ξεχαρβάλωμα του συστήματος υγείας, η φτώχια, τα συσσίτια, η πείνα,είναι τα βασικά θέματα που καίνε το λαό. Η πολιτική των κομμάτων της συγκυβέρνησης που μας έφερε εδώ πρέπει να ανατραπεί.

Αυτή τη φορά αναμένεται καθαρότερη απάντηση για να καταλάβουν τη θέληση του λαού. Έτσι δεν θα έχουν το περιθώριο να παρερμηνεύσουν και πάλι τη λαϊκή εντολή.

Τρέμουν τη φωνή του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου