Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Τι παθαίνει το σύστημα άμα χάσει για λίγο την κουτάλα, ε ;



Αλαλάζοντας οι γριές στα χωριά, φωνάζουν ήρθε ο κομμουνισμός, τα πιτσιρίκια στην γειτονιά τρομαγμένα επειδή "έπεσε" το Πασοκ τρέχουν να κρυφτούν κάτω από το κρεββάτι τους.
Οι "επενδυτές" κλαίνε για το χρηματιστήριο και ο διεθνής τύπος μιλάει "για την ελληνική φωτιά που σαρώνει τις αγορές" ( μόνο ολυμπιακή φλόγα θέλατε;χε,χε πάρτε και λίγο υγρό πυρ..). Οι υπερχρεωμένοι εφοπλιστές και καναλάρχες, μαζί με τους αποτυχημένους τραπεζίτες, ουρλιάζουν ότι ο μπαμπουλοτσίπρας θα κάνει τις καταθέσεις μια χαψιά. Οι παράγοντες του τουρισμού, επισημαίνουν στους εκλεκτούς τους πελάτες, ότι είμαστε καλά παιδιά, υπάκουα, όχι επαναστάτες, αναρχικοί και φασίστες όπως λένε οι εφημερίδες τους. (Live your myth και εσύ..)
Ο χοντρομαλάκας με τον λιγνό βγάζουν κορώνες για ανάγκη δημιουργίας κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας. Όλα για την εξουσία. Ο καλός εκτελεστής κάνει την δουλειά που του ανέθεσε η Μαφία με κάθε κόστος..Τιμά την υπογραφή του..Δεν είναι μπαταχτσής, όπως μερικοί-μερικοί.
Οι ξένοι οίκοι, χαρτογιακάδες, Γερμανοί υπουργοί και φαρισαίοι, στελέχη του ΔΝΤ, της ΕΚΤ, του ΜΛΚΑΣ χωρίς σύνορα, μας βγάζουν έξω από το ευρώ, από την Ευρώπη, από τον πλανήτη Γη και το ηλιακό σύστημα.
Ο Ράμφος στο Σκαί, σήμερα μας έκανε πολιτιστικό ντα, με το φιλοσοφικό του μαστίγιο. Θα βγουν πολλοί "άνθρωποι του πνεύματος" να μας συνετίσουν.. αύριο θέλω να δω και και Αρβελέρ μαζί με Γιοσαφάτ..
Λίγη μνημονιακή κουλτούρα, πολύς οικονομικός πανικός, αρκετή γκεμπελική παραπληροφόρηση και μια γενναία δόση απειλών.
Τις τελευταίες τρεις μέρες η Ελλάδα μοιάζει με απέραντο φρενοκομείο. Τι παθαίνει το σύστημα άμα χάσει για λίγο την κουτάλα, ε
;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου