Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Σωματεία, Εργατικές Συλλογικότητες, Χώρους και Λέσχες αλληλοβοήθειας, συλλογικής δράσης, πολιτισμού και αλληλεγγύης




Αναιρέσεις 2012, 1-2-3 Ιούνη, Γεωπονικό  Πανεπιστήμιο (Ιερά Οδός)


Το φεστιβάλ των Αναιρέσεων, που  θα πραγματοποιηθεί στις 1, 2 και 3 Ιούνη  στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών , ανοίγει τις πόρτες του στις μαχόμενες δυνάμεις του εργατικού κινήματος και σε εκείνες τις διαδικασίες (λέσχες, στέκια κλπ.) συλλογικής δράσης και αλληλεγγύης που ξεπηδούν το τελευταίο διάστημα με ελπιδοφόρο τρόπο σε διάφορες γωνιές της Αθήνας.
Η προσπάθεια μας αυτή , εντάσσεται στις γενικότερες στοχεύσεις μας μαζί και με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες δυνάμεις,  για την ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος, σε ανεξαρτησία από τις κυβερνητικές, γραφειοκρατικές, εργοδοτικές δυνάμεις και το συνδικαλισμό των ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ. Για τη δημιουργία ενός μετώπου ρήξης και ανατροπής το οποίο να στοχεύει στην ανατροπή της επίθεσης που βιώνουμε και το άνοιγμα του δρόμου για τον κομμουνισμό της εποχής μας.

Εντάσσεται στις στοχεύσεις για τη συμβολή στη δημιουργία πολλών λεσχών, κέντρων, στεκιών, χώρων και διαδικασιών γενικά θεωρίας, πολιτισμού, αλληλεγγύης κα συλλογικής δράσης όπου θα μαθαίνουμε να ζούμε διαφορετικά και θα αλληλοστηριζόμαστε στις δύσκολες στιγμές που ζούμε. Όπου θα αναδεικνύεται και θα δημιουργείται ένας νέος απελευθερωτικός πολιτισμός που έχει ανάγκη η εποχή μας. Των εργαζόμενων, των νέων, των διανοούμενων και των καλλιτεχνών του ριζοσπαστισμού. Ένας πολιτισμός που θα πηγαίνει χέρι χέρι και όχι χωρίς τη συλλογική δράση της ανατροπής και τη σύγκρουση με τις κυρίαρχες πολιτικές που μας γονατίζουν. Θα τροφοδοτείται από αυτή τη δράση και θα τη τροφοδοτεί.
Οι Αναιρέσεις σε αυτά τα πλαίσια  σας παραχωρούν ελεύθερα το χώρο τους.
Σας καλούμε να συμμετέχετε στο φεστιβάλ μας προσφέροντας σας χώρο για την ανάδειξη, την προβολή της δουλειάς, των υλικών, των σκοπών και των επερχόμενων δράσεών σας και τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε και να γνωριστούμε καλύτερα μαζί και με τον κόσμο που επισκέπτεται το φεστιβάλ.
e-mail επικοινωνίας: anaireseis@gmail.com,
τηλ. επικοινωνίας:             6948823162      
Φεστιβάλ Αναιρέσεις / νεολαία  Κομμουνιστική Απελευθέρωση / Νέο  Αριστερό Ρεύμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου