Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Τώρα τους ενδιαφέρει η πολιτική ευημερία της Ελλάδος για να μην χάσουν


φωτ. Οδοφρ. 




τα…πανωτόκια οι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ .
…..ξαφνικά μας ‘’αγάπησαν ‘’ οι ξένοι βάρβαροι και θέλουν το …καλό μας . Η μόνιμη πολιτική δύναμη που μπορεί να ‘’χτυπήσει’’ τα τοκογλυφικά δάνεια που υπόγραψαν οι δοσίλογοι και οι προδότες της ΝΔ και του πασόκ ,είναι κατά την γνώμη μου, Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ‘’ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ‘’ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.


Μέχρι πριν από λίγους μήνες οι ‘’ξένοι ‘’ τοκογλύφοι ‘’ μας έβριζαν και μας σήκωναν τα δάκτυλα και μας δάνειζαν τα χρήματα τους …με απεχθή επιτόκια του…θανάτου και σκοπό όπως αντιλαμβάνεται κανείς είναι να εξασφαλίσουν τα δάνεια με τους παράνομους όρους που υπέγραψαν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ , και ας καταστραφεί η χώρα μας και ποσώς τους …ενδιαφέρει , κατά τα άλλα είμαστε εντός ΕΟΚ και στο ευρώ !
Τώρα φοβούνται να μην χάσουν τα χρήματα τους από την πολιτική αστάθεια που προκάλεσαν οι ίδιοι στην χώρα μας και που είναι οι ίδιοι που μας έβριζαν.
Η Γερμανία παίρνει δάνεια από την ΚΙΝΑ με επιτόκια λιγότερο από 1% και μας τα χορηγούσε με τοκογλυφικά δάνεια από 6 έως 7 % , δηλαδή και νη μην παράγει τίποτε η Γερμανία για ένα χρόνο δεν θα έχει ανάγκη αφού ζει με τα αισχροκερδή τοκογλυφικά επιτόκια των δανείων που επισυνάπτει ,όπως ένας μαυραγορίτης , και που τα δανείζει στα κράτη του Νότου, αφού οι Κινέζοι εμπιστεύονται μόνο την Γερμανία !
Τα κράτη που έγκειται εχθρικά στην χώρα μας είναι σύμφωνα με τις ανθελληνικές θέσεις τους τα εξής : οι ψυχρές χώρες του κατεψυγμένου Βορρά η Γερμανία , Δανία , Ολλανδία , η Αγγλία ,οι σκανδιναβικές χώρες δηλαδή η Νορβηγία , Σουηδία, Φιλανδία και από τα βαλκανικά κράτη η Σλοβενία .Αν θέλουμε να τους τιμωρήσουμε όπως τους αρμόζει καλό είναι να μην αγοράζει κανείς τα προϊόντα τους και κυρίως τα αυτοκίνητα τους …
Έχουν λυσσάξει τα ξένα ανθελληνικά κέντρα να προκύψει κυβέρνηση για να διαπραγματευτούν τα επιτόκια τους που είναι καταστροφικά για την χώρα μας και σκοπεύουν την διάλυση του κράτους μας . Το πρόσφορο έδαφος καλλιεργήθηκε από τους προδότες Βενιζέλο , Σαμαρά και Παπαντρέου οι οποίοι εύχομαι κάποτε να καταδικαστούν για …εσχάτη προδοσία και οι τρείς δοσίλογοι και να σαπίσουν στις φυλακές . Αυτός ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ οποίος θα τολμήσει να τους ρίξει στην φυλακή θα κυβερνήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα ανακηρυχτεί ως Εθνικός ήρωας . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου