Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ελεγκτής - χρυσαυγίτης εκφόβισε επιβάτες τρόλεϊ.- (γειά και χαρά σας νεοβάρβαροι)-




Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη γραμμή του τρόλεϊ 13 στην Ακαδημίας. Ένας ελεγκτής μπήκε στο τρόλεϊ και αρκετοί επιβάτες δεν πρόλαβαν να «χτυπήσουν» τα εισιτήριά τους στο ακυρωτικό μηχάνημα, με αποτέλεσμα να τρέμουν στην ιδέα του προστίμου των 75 ευρώ.


Ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές, οι οποίοι επίσης δεν είχαν επικυρωμένα εισιτήρια.

Ο ελεγκτής αδιαφορεί για τους υπόλοιπους επιβάτες και αμέσως στρέφεται προς τους δύο αλλοδαπούς. «Εγέρθητω, ρε. Εδώ είναι Ελλάδα» τους λέει σε έντονο ύφος και αρχίζει να τους σπρώχνει προς τη μεσαία πόρτα του τρόλεϊ από το βάθος όπου βρίσκονταν.

Μια επιβάτης, η οποία επίσης δεν είχε προλάβει να ακυρώσει το εισιτήριό της, επιπλήττει τον ελεγκτή για τη συμπεριφορά του και τον ακολουθεί, ενώ το ίδιο ακριβώς κάνει και μία άλλη επιβάτης.

Σε μία στάση που έκανε το τρόλεϊ απέναντι από τη Βουλή, κατεβαίνουν όλοι μαζί και η μία από τις γυναίκες που διαμαρτυρήθηκαν λέει στον ελεγκτή πως θα του κάνει μήνυση, γιατί δεν έχει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.

«Eγώ είμαι φασίστας και Χρυσή Αυγή και θα μιλάω όπως θέλω και θα κάνω ό,τι θέλω» απάντησε και πάλι σε έντονο ύφος ο ελεγκτής.

Τελικά το επεισόδιο έληξε και όλοι αποχώρησαν, χωρίς να επιβληθούν κυρώσεις σε όσους δεν είχαν επικυρώσει τα εισιτήριά τους. Φυσικά, όσοι είναι μάρτυρες του περιστατικού έμειναν εμβρόντητοι από τη συμπεριφορά του ελεγκτή-χρυσαυγίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου