Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ



fvt.odofr. 


Ελληνες πατριωτες.Χθες η δημοκρατια δεχτηκε αλλο ενα ισχυρο πληγμα.
Οι τρωικανοι νικησαν.Καταφεραν να βαλουν το παρακρατος στο κοινοβουλιο.Αλλα εμεις δε φοβομαστε.Αυτοι που εχουν μεσα τους ελληνικη καρδια θα ανατρεψουν το νεοφασισμο που επανεμφανηστηκε στα ιερα χωματα που γεννηθηκε η δημοκρατια.


Ολοι,ανεξαρτητα απο την κομματικη μας ταυτοτητα πρεπει να ενωθουμε και να καταπολεμησουμε τον κοινο εχθρο.Και πρεπει να το κανουμε πιεζοντας απ τη βαση ολες τις υγειεις δυναμεις αυτου του τοπου.
Ευθυνη για τα ρεζιλικια εχουν ολα τα κομματα και κυριως αυτα της αριστερας που εβγαλαν τη λεξη εθνος απο το ιδεολογικο τους προτσες.Και ρωτω.Τι θα γινοταν αν ο Αρης Βελουχιωτης και το ΕΑΜ εβαζαν ιδεολογικα εμποδια οταν ξεκινουσε η αντισταση;Ακομα θα ηταν το 3ο ραιχ στην ελλαδα.
Θα πρεπει να δημιουργησουμε το νεο ΕΑΜ.Η μαχη που θα δωσουμε θα ειναι αδυσωπητη με τον εχθρο ενισχυμενο.Ο συσχετισμος των δυναμεων αλλα και το momentum ευνοει τη καθεστωτικη μερια.Ο Χρυσοχοιδης εκανε καλη δουλεια συνεργαζομενος με τη CIA και την αμερικανικη πρεσβεια.Πετυχε αυτο που ηθελε,δηλαδη ενα ισχυρο παρακρατος που θα μπορεσει να καταστειλει τη λαικη οργη.Και οι νεοταξιτες κερδιζουν χρονο και εδαφος οσο οι αριστερες δυναμεις διατηρουν αυτη τη σταση της υπονομευσης της λαχταρας του λαου για λεφτερια.
Απευθυνομαι στους απλους πολιτες.Ενημερωθειτε,οργανωθειτε,ξυπνηστε,παλεψτε.Αυτη η χωρα μας ανηκει και οφειλουμε να διατηρησουμε την ακεραιοτητα της και την ιστορικη της συνεπεια οπως προσταζει το ενδοξο παρελθον και οι νεκροι μας.
Γιατι οπως λεει κι ο Ελυτης:ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ Τ ΑΓΑΛΜΑΤΑ....




http://www.zougla.gr/blog/article/526458



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου