Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

«Εμείς θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

 


Στη σύσκεψη με τους πολιτικούς αρχηγούς και σε όσα διατυπώθηκαν σε αυτήν αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε κομματική συγκέντρωση στην πλατεία Σπάθα στη Νίκαια.




«Πριν από λίγο, στη σύσκεψη υπό τον ΠτΔ μας 'έθεσαν προ των ευθυνών μας', μας είπαν ότι η οικονομία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, έστειλε μάλιστα και ο πρωθυπουργός κ. Παπαδήμος μια επιστολή στον ΠτΔ όπου περιγράφει την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η οικονομία και το τραπεζικό σύστημα. Και τους ρωτάμε, ποιοι κυβερνούσαν δύο χρόνια τώρα για να φτάσει η οικονομία και οι τράπεζες σε αυτή την κατάσταση, η Αριστερά; Από την Κυριακή και μετά διαμορφώθηκε αυτή η κρίσιμη κατάσταση και μας καλούν να αναλάβουμε τις ευθύνες μας; Εμείς τις ευθύνες μας θα τις αναλάβουμε», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε:



«Η μεγαλύτερη ευθύνη μας απέναντι στον λαό και τον τόπο είναι να μην χάσει ο λαός την ελπίδα και την αισιοδοξία του, να μην φανούμε αναντίστοιχοι σε όλα όσα λέγαμε προεκλογικά και αυτά που θα κάνουμε μετεκλογικά. Και δεν θα φανούμε αναντίστοιχοι».






 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου