Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Τα καθάρματα – οι πολιτικοί εγκληματίες του πασοκ και της ΝΔ έχουν το θράσος


φωτ. Οδοφρ. 




να ζητούν την πλειοψηφία !
Αυτοί που παρέδωσαν την Ελλάδα στους Γερμανοναζί και υπόγραψαν τις μνημονιακές συμβάσεις του…θανάτου , άρχισαν να φοβούνται και που πιθανώς απειλούνται και οι ζωές τους και αυτών των ίδιων και των οικογενειών τους και


γι’ αυτό πιθανώς λύσσαξαν και κάνουν σαν τρελοί για εξουσία , γιατί τους ‘’έταξαν’’ τους τοκογλύφους αρκετά όσο αφορά το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας χωρίς καν να ρωτήσουν κανένα οι φονιάδες του …πασοκ και της ΝΔ. Αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο , γιατί αλλιώς δεν εξηγείται να σου ανακοινώνει τα μέτρα εξόντωσης μας και να απαιτούν με …νταηλίκι και …νταβατζηλίκι να τους ψηφίσουμε. Τα δανεικά είναι πολλά φίλοι μου, και οι τοκογλύφοι της διεθνούς μαφίας δεν είναι βλάκες να εμπιστευθούν χωρίς ‘’ανταλλάγματα’’ και υποθήκες.
Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών πρέπει ο λαός μας να τους τιμωρήσει , να τους εξαφανίσει και σαν τα ‘’σκουπίδια’’ να τους πετάξει στους κάδους με τα σκουπίδια.
Καιρός είναι να μπουν στην φυλακή και αν χρειαστεί δια της Βίας οι δοσίλογοι προδότες του πασοκ και της ΝΔ…
Πολύ καλά κάνουν τα τηλεοπτικά κανάλια και βγάζουν στο γυαλί τους προδότες και δοσίλογους υποψήφιους ,γιατί και γελοιοποιούνται και γίνονται ρεζίλι
των…σκυλιών…
Όσο εμφανίζονται στις τηλεοράσεις τόσο ενισχύετε η απέχθεια που έχουν οι πολίτες για τα καθάρματα των ‘’σοσιαλιστικών ‘’ και των δεξιών νεοδημοκράτικων Φασιστών .
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ‘’ΟΧΙ ‘’ ΣΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ‘’ΦΙΔΙΑ’’ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΦΕΟΥΔΟ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ ΤΟΥ Δ’ ΡΑΪΧ !
ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ,ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ 2 ‘’Καταραμένων ‘’ κομμάτων ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ …
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ …ΠΡΩΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ .
…..ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ , ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ , ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΣΤΥΧΙΕΣ …..ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ
ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ…ΘΑΝΑΤΟΥ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου