Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

«Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ»



Έκκληση στους πολίτες να ανοίξουν το δρόμο στο νέο συνασπισμό εξουσίας της Αριστεράς απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας απόψε σε ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.


Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο λαός έχει πια συνειδητοποιήσει ότι η πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη ρεαλιστική και εφαρμόσιμη εναλλακτική πρόταση εξουσίας στο Μνημόνιο. «Ή Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ. Ή Μνημόνιο ή Αριστερά. Αυτό είναι το δημοψήφισμα της 6ης Μαΐου», υπογράμμισε.

Στην συνέχεια της ομιλίας του άσκησε έντονη κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αντώνη Σαμαρά. Όπως ανέφερε το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου επέλεξε «τους λίγους προνομιούχους, οι οποίοι διευρύνουν τον πλούτο και τα προνόμιά τους με το Μνημόνιο, και εγκατέλειψε τους πολλούς και μη προνομιούχους».

Όσον αφορά στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «κατέρρευσε η δημαγωγία του» ενώ τον κατηγόρησε ότι «τάζει χάντρες με καθρεφτάκια στους ιθαγενείς» όταν η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας προειδοποίησε ότι η ύφεση στην Ευρώπη θα καθυστερήσει την αύξηση της απασχόλησης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠ
Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου