Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Προς ΝΔ – ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ και παπαγαλάκια,




Κύριοι
Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη και παπαγαλάκια,

Αφού τόσο νοιάζεστε να σώσετε την πατρίδα, από το κακό ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα, μην κωλώνετε, κάντε κυβέρνηση μόνοι σας, 168 έδρες έχετε.

Σώζοντας την πατρίδα, τους μισθούς, τις συντάξεις, την δημόσια υγεία, … τι πρόβλημα θα έχετε ?

Ο Ελληνικός λαός θα σας τιμήσει με την ψήφο του στις επόμενες εκλογές και θα στείλουν στα τάρταρα τον Τσίπρα.

Μην ασχολείστε με τον Τσίπρα, τι τον θέλετε έναν τόσο αντιδραστικό στην κυβέρνηση σας, αυτόν που θέλει να καταστρέψει την πατρίδα μας, να σας χαλάσει και την σούπα ? Ιδού η Ρόδος, σώστε μας αφού τόσο το θέλετε, 168 έδρες έχετε.



Άντε λοιπόν σήμερα στον αντιστασιακό παιδί των 12? 14? ετών τότε εναντίον των Γερμανών, τον δανειστή του Ανδρέα Παπανδρέου να αγοράσει ένα σπιτάκι στην Μιμή, και σήμερα στυλοβάτη, κέρβερο προστασίας του Ελληνικού Συντάγματος, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παπούλια και κάντε την κυβέρνηση σας.

Και μόνο η σκέψη ότι ο λαός μπορεί να αντιδράσει ακόμη περισσότερο στην ΤΡΟΙΚΑ, και οι απειλές δεν πιάνουν πλέον άρχισαν να μας δίνουν το καρότο, παράταση του χρόνου αποπληρωμής δηλαδή τον Ιούνιο τα 11,5 δις να είναι πχ όχι για 2 χρόνια αλλά για 3 ή 4, θα αλλάξει κάτι ?

Κουβέντα για τους υπευθύνους που μας οδήγησαν εδώ, έτσι θα την βγάλουν καθαρή, κουβέντα για τις μίζες λες και ο Τσοχατζόπουλος ήταν αυτός που έφαγε τα περισσότερα, κουβέντα για εάν μέρος των δανείων ήταν απεχθές άρα δεν το χρωστάμε, κουβέντα για το υποχρεωτικό κατοχικό δάνειο στους Γερμανούς, κουβέντα για τις Γερμανικές αποζημιώσεις πιθανόν γιατί όπως είπε ο Σαχινίδης έχασαν τον φάκελο, κουβέντα ………….

Αυτοί δεν είναι ΝΔ & ΠΑΣΟΚ που μέχρι την τελευταία στιγμή του κλεισίματος της βουλής ψήφιζαν νομοσχέδια ? Τώρα, μερικές ημέρες μετά θα έρθουν να τα ακυρώσουν ? Αυτοί ΝΔ & ΠΑΣΟΚ δεν είναι που αφού ψηφίσαν την ρύθμιση των χρεών στην εφορία σε 60 δόσεις, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα Κυβερνήσεως, και μετά εντολής της ΤΡΟΙΚΑΣ ακύρωσαν τον ψηφισθέντα νόμο !!!! Αυτό δεν είναι μπανανία ??? Αυτή η κυβέρνηση ΝΔ & ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ουσιαστικά εκ πεπραγμένων διορισμένη της ΤΡΟΙΚΑΣ, δηλαδή εκπρόσωποι της ΤΡΟΙΚΑΣ εδώ ??

Ο Βαρουφάκης είχε πει να μην υπογράψουν το μνημόνιο 2, αυτοί το υπέγραψαν και μάλιστα στο Αγγλικό δίκαιο, ένας κράτος σας παρακαλώ να μας πουν που έχει αποδεχτεί αυτόν τον όρο, τώρα τους λέει, δεν χρειάζεται καταγγελία του μνημονίου, ας αρνηθούμε τις δόσεις. Τα ίδια δεν είχαν πει Καζακης, Μαριας, Κοντζιας, Γεννηματάς, …

Σχετικά βίντεο
Mniminio 2
http://www.youtube.com/watch?v=sCwvL4mfqeE

ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=5wymLb8kFlo

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ... ?
http://www.youtube.com/watch?v=ihZYVRE3wIc

Υπέρογκα κέρδη για την Γερμανία από την κρίση - 23/03/2012
http://www.youtube.com/watch?v=ktHZmtN-Kuc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου