Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Μην ψηφίζεται ΦΙΛΟ –ΓΕΡΜΑΝΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ,



αγαπητοί μου ΕΛΛΗΝΕΣ.

Οι Δοσίλογοι και οι προδότες στην Κατοχή δεν διαφέρουν και από τους σημερινούς οι οποίοι είναι κρυμμένοι μέσα στα δυο φιλοναζιστικά κόμματα δηλαδή την ΝΔ και το πασόκ και στην σημερινή εποχή.


Όποιος Έλληνας θέλει να ζήσει ελεύθερος και όχι υποταγμένος στο Δ’ Ράϊχ ,ας μην ψηφίσει αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το χάλι, και οι …άθλιοι του πασοκ και της ΝΔ πανηγυρίζουν ότι ‘’έσωσαν ‘’ την Ελλάδα , ενώ στην ουσία μας αποκρύπτουν την αλήθεια . Αποκρύπτουν το γεγονός ,ότι αν θα έλθουν στην εξουσία θα πετσοκόψουν εκ νέου τους μισθούς και συντάξεις και τα επικουρικά (στις 22 Μάη μειώνονται πρώτα οι συντάξεις , επικουρικά και έπεται συνέχεια και σε όλους τους μισθούς …).
Αυξάνουν τους φόρους , τα χαράτσια γιατί τα ψήφισαν, και με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ…ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ….
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ‘’ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ’’ ΤΙ ΕΣΤΙ…ΒΕΡΙΚΟΚΟ !
Η λύση είναι γνωστή : καταδικάζουμε με την ψήφο μας τον ΙΟΥΝΙΟ ΤΙΣ ΟΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ….
ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΟΥΝ ,ΟΙ ‘’ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ‘’ ΟΙ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΕΣ’ ’ ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου