Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΠΑΣΟΚ, ΤΩΡΑ!!! Η εκδίκηση της φανερής κάμερας!!!





H εκδίκηση της ιστορίας, είναι ένα πιάτο που καταναλώνεται κρύο, αν όχι παγωμένο όπως λένε οι σοφοί.


Ο άνθρωπος που συνέταξε τον τυποκτόνο νόμο και αυτός πρώτος θέσπισε την τιμωρία της κρυφής κάμερας, προδόθηκε από τον φανερό τηλεοπτικό φακό. Όχι εκείνον των συστημικών ΜΜΕ ούτε αυτόν της δημόσιας τηλεόρασης. Αλλά τον φακό των ανεξάρτητων, των εκτός συστήματος μέσων ενημέρωσης που σέβονται τον ευατό τους και τους πολίτες.



Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα πρέπει να αισθανόταν μεγάλη μοναξιά το βράδυ της Παρασκευής λίγο πριν την λήξη της προεκλογικής μάχης. Η Πλατεία ήταν άδεια παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του συστημικού τηλεοπτικού φακού.

Ακριβώς από πάνω από την Πλατεία, μία άλλή κάμερα αποτύπωνε την οδυνηρή πραγματικότητα, Η διάταξη των πιστών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε να καλύψει τα κενά. Όπως άλλωστε και την προηγούμενη ημέρα η τηλεοπτική κάλυψη δεν κατάφερε να αποκρύψει από τους πολίτες την «συγκεντρωσιακή ένδεια» της Νέας Δημοκρατίας στο Ζάππειο.



Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν του λόγου το αληθές και η αλήθεια τους συγκρούεται με την με την αναλήθεια των κομματικών επιτελείων.

Ήταν προφανές μεγάλο λάθος και σύμπτωμα αλαζονείας και αυταρέσκειας η επιμονή των δύο κομμάτων της πρώην εξουσίας να διοργανώσουν ανοικτές συγκεντρώσεις.

Η σύγκριση με το παρελθόν, ακόμη και το πιο πρόσφατο και κυρίως η πιστοποίηση της απέχθειας που τρέφουν οι πολίτες σε αυτού του τύπου προεκλογικές φιέστες αναπόφευκτα αναγκάζουν τους πολιτικούς αρχηγούς και τα επιτελεία τους να αναρωτηθούν αν όντως υφίσταται όριο στην ανοησία και την αμετροέπεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου