Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ναζιάρης το ...Γ Α Π άκι...- Βαγγέλα ρίχτου μια εξεταστική να μάθει!!!


Με μια κίνηση ματ, ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατάφερε να μην κάτσει τελικά δίπλα στον Ευάγγελο Βενιζέλο, χώνοντας στη μέση τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη.
 




Ο Γιώργος Παπανδρέου, συνεπής πάντα στα ραντεβού του (συνήθως πότε ξεκινάμε ξέρουμε, το πέρας δεν γνωρίζουμε…), έφτασε στην Ολομέλεια μαζί με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής. Πήγαν και κάθισαν σε μία από τις τρεις πρώτες θέσεις των εδράνων, όπου βρίσκεται ο χώρος του ΠΑΣΟΚ. Μετά από λίγο, μπήκε στην Ολομέλεια ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος θα καθόταν αναγκαστικά δίπλα στον Γιώργο Παπανδρέου, που είχε τακτοποιηθεί στη μέση. Μόλις είδε όμως ο Παπανδρέου τον Βενιζέλο, σηκώθηκε και κατευθύνθηκε στα θεωρεία των επισήμων για να χαιρετίσει τον τέως πρόεδρο της Δημοκρατίας Χρήστο Σαρτζετάκη και, επ’ ευκαιρίας, κόντεψε να χαιρετίσει και τη μισή αίθουσα. 

Αλέκα Παπαρήγα, Σπύρος Χαλβατζής, Αλέξης Τσίπρας, Παναγιώτη Λαφαζάνης, όλοι χαιρετήθηκαν, κανένας δεν έμεινε παραπονεμένος.

Κι όταν επιτέλους επέστρεψε στη θέση του, διακριτικά έδειξε τη μεσαία θέση στον Απόστολο Κακλαμάνη κι εκείνος κάθισε στην άκρη, και στην άλλη πλευρά παρέμεινε καθισμένος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Έτσι, πρώην και νυν έμοιαζαν, αν και τόσο κοντά, τόσο… μακριά ο ένας απ’ τον άλλο.



http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/o-giorgos-kseri



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου