Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Η ΔΗΜΑΡ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ



Να διαπραγματευτούμε τι? Την τοκογλυφία και τους επαχθής όρους της? Δε πλερω κύριοι δε πλερωνωωωωώ λεμεεεεεεεεεεεεεεεεέ ! Πρώτη φορά βλέπω «εταίρους» να τους έχει πιάσει …φαγούρα να πάρουμε την «βοήθεια» με το στανιό! Δε θέλω «σωτηρία» δεν θέλω τα λεφτά σας! Γιατί τέτοια …άβλα να τα πάρω? Με διάθεση μάλιστα σε περίπτωση άρνησης, εκδικητική!


Καμία διαπραγμάτευση καμία συζήτηση με τοκογλύφους! Απόλυτη και ξεκάθαρη άρνηση των τοκογλυφικών τους όρων! Ξυπνάτε έλληνες όσο είναι καιρός γιατί το χάος θα ξεκινήσει εκεί που θα εξαθλιώσεις ολοκληρωτικά τον Έλληνα πολίτη! 3.000.000 πολίτες γύρισαν την πλάτη στο φασισμό των εκδημοκρατισμένων κανίβαλων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ! Δε τρελάθηκε ο λαός! Απλά έφτυσε αίμα! Ως εδώ!

Σήμερα μόλις δημοσιεύτηκε και το ποσοστό ανεργίας έχει φτάσει το 21% !
Τους καλούμε να βάλουν την σωτηρία τους βαθιά στο … τους! Επίσης εάν το Κουβέλης σήμερα η αύριο προχωρήσει στην διαφαινόμενη συνεργασία με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με μεγάλη χαρά θα δω τις εμφυλιακές προεργασίες του Ιουνίου! Εκεί που ένα σύστημα εξέθρεψε το αυγό του φιδιού(χρυσή αυγή) θα δει πως κόβοντας το κεφάλι θα γεννήσει λερναίες ύδρες! Εμφύλιος προ το πυλών.. με ευθύνη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ! ΚΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ»!

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου