Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Η πολιτική τραμπάλα του σάπιου (καθ' ομολογίαν) Βενιζέλου



Βαθύτατα ενοχλημένος εμφανίζεται ο Βαγγέλης Βενιζέλος από τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν ως τρίτο και καταϊδρωμένο πλέον κόμμα. Πόσο μάλλον όταν βλέπει τις δημοσκοπήσεις που αποτυπώνουν την δίχως όριο κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο Αλέξης Τσίπρας καθιερώθηκε πλέον ως ο ισχυρός πόλος της κεντροαριστεράς και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πολιτική δύναμη.


Ο Σαμαράς συνομιλεί πλέον μόνον με τον Τσίπρα τον οποίο έχει αναγάγει ως βασικό του αντίπαλο, καλώντας τον σε debate μεταξύ τους, αδιαφορώντας για την πολιτική ύπαρξη του Βενιζέλου.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Βενιζέλος κάνει τη μία κωλοτούμπα μετά την άλλη. Χθες κάλεσε τους δημοσιογράφους στην Ιπποκράτους για να τους πει ότι το Μνημόνιο είναι πλήρως επαναδιαπραγματεύσιμο. Ναι, σωστά διαβάσατε, το Μνημόνιο που ο ίδιος όταν το υπέγραφε μας έλεγε ότι «ίδρωσε» και έκανε «σκληρή διαπραγμάτευση» και διαβεβαίωνε ότι δεν σηκώνει καμμία αλλαγή!
Δεν είναι τυχαίο το ταξίδι-αστραπή που έκανε σήμερα στη Γαλλία για να μιλήσει εξ ονόματος, όπως ο ίδιος ανέφερε, των Ελλήνων πολιτών (!) με τον γάλλο πρόεδρο Ολάντ. Πιστεύει ακόμα ο Βενιζέλος ότι τα επικοινωνιακά τερτίπια έχουν πέραση στα «πρόβατα», όπως ο ίδιος αποκάλεσε σε ομιλία του Έλληνες ψηφοφόρους!
Ο εκνευρισμός των στελεχών του ΠΑΣΟΚ είναι εμφανής ακόμα και στα τηλεοπτικά πάνελ, όπου λαμβάνουν τρίτοι πλέον κατά σειρά το λόγο, μετά τον εκπρόσωπο της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ. Τον εκνευρισμό αυτό δεν μπόρεσε να συγκρατήσει η Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και «σκληρή» βενιζελική Συλβάνα Ράπτη στην πρωινή εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη στη ΝΕΤ, η οποία ενοχλήθηκε επειδή άργησε να λάβει το λόγο, καθώς μέχρι τώρα είχε συνηθίσει να μιλάει πρώτη…
Μην εκπλαγείτε από τις κωλοτούμπες του Βενιζέλου που θα δείτε τις επόμενες μέρες. Όσο παρακολουθεί την κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ τόσο πιο «εντυπωσιακός» θα είναι στις εμφανίσεις του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου