Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Οι Anonymous εκθέτουν την Χρυσή Αυγή


Ξεκίνησαν να διαρρέουν τα πρώτα στοιχεία που αποκόμισαν οι Anonymous,μέσα στα πλαίσια της επιχείρησης #OpSunBurn, της επιχείρησης που έχει ως στόχο να εκθέσει την Οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Στο νέο βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα οι Anonymous, πέρα από το ότι αναφέρουν τον στόχο και το αιτιολογικό της επίθεσης, διαρρέουν εκπληκτικές λεπτομέρειες για 3 εκλεγμένα μέλη του κόμματος της Χρυσής Αυγής, όπως την ημερομηνία γέννησης, τον αριθμό ΑΜΚΑ, τον αριθμό μητρώου στους εκλογικούς καταλόγους, στοιχεία ταυτότητας των γονέων, αλλά και λεπτομέρειες, όχι και τόσο κολακευτικές στις περισσότερες των περιπτώσεων.
Στα στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί εδώ και διέρρευσε πρώτο και κατ’ αποκλειστικότητα το website secnews.gr, διαφαίνεται πως οι Anonymousείχαν πρόσβαση μέχρι και σε προσωπικό υπολογιστή, απ’ τον οποίο μάλιστα παραθέτουν μέχρι και ιστορικό αναζήτησης στο Google!
Η διαρροή αυτή έρχεται έπειτα από συντονισμένες επιθέσεις DDoS που πραγματοποίησαν οι υποστηρικτές της ιντερνετικής κολεκτίβας στο site της Χρυσής Αυγής την περασμένη Δευτέρα, όπως επιβεβαιώθηκε και από αρκετούς λογαριασμούς, αλλά και σχετική ανακοίνωση του κόμματος.
Απ’ ότι αναφέρεται στο σχετικό μήνυμα, αλλά και από τον τίτλο του βίντεο που βλέπετε παρακάτω, θα ακολουθήσουν κι άλλες διαρροές, με σκοπό την έκθεση των μελών και των εκλεγμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 6 Μαϊου.
Στο μήνυμα που συνοδεύει την διαρροή των στοιχείων οι Anonymous αναφέρουν:

Χαιρετίσματα στους πολίτες του κόσμου
Είμαστε Anonymous
Στις Εθνικές Εκλογές της Ελλάδας που έλαβαν μέρος στις 6 Μαϊου 2012, το νεοναζιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή, το οποίο παραπλανεί τον κόσμο με κινήσεις τακτικής και ψέματα για το ότι εκπροσωπεί ακροδεξιά-εθνικιστική ιδεολογία, ψηφίστηκε από μερίδα πολιτών να τους εκπροσωπήσει στην Ελληνική Βουλή.
Το κόμμα που αμφισβητεί το Άουσβιτς, που δηλώνει έτοιμο «να λερώσει τα χέρια του και να ξεχάσει τη Δημοκρατία αν χρειαστεί», που εξαπολύει «επιχειρήσεις» βίας κατά των μεταναστών, το κόμμα των ναζιστικών χαιρετισμών, βρίσκεται στη Βουλή των Ελλήνων.
Δυστυχώς, αυτό είναι αποτέλεσμα των διεφθαρμένων προηγούμενων ελληνικών κυβερνήσεων, που οδήγησαν μία μερίδα απελπισμένων πολιτών σε αυτή την επιλογή.
Γνωρίζουμε πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. ‘Ένα κόμμα που στις προηγούμενες εκλογές του 2009, έλαβε μόλις 0,29% (19624 ψήφους), δεν μπορεί στην Ελλάδα της Δημοκρατίας, που τόσο έχει υποφέρει από τους Ναζί στο παρελθόν, να απέκτησε τόσους πολλούς νεοναζιστές οπαδούς (σε αυτές τις εκλογές έλαβαν ποσοστό 6,97% που αντιστοιχεί σε 440.894 ψήφους).
Ως γνωστόν, οι ακραίες οικονομικές και πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες, η εξαθλίωση και η έλλειψη ελπίδας, οδηγούν τον κόσμο σε ακραίες επιλογές. Είναι χρέος μας, να δώσουμε τη δυνατότητα ενημέρωσης στους Έλληνες πολίτες για το ποιόν των εγκληματιών.
Γιατί η απελπισία των λαών δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης ΚΑΝΕΝΟΣ κόμματος.
Γιατί δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την παραπλάνηση περισσότερων ανθρώπων.
Γιατί ο φασισμός, σε κάθε του μορφή, δεν αποτελεί πολιτική ιδεολογία.
Είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Είναι η κατάλυση του δικαιώματος στη ζωή, στην διαφορετικότητα, στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Παρακολουθούμε.
Γνωρίζουμε.
Όπου υπάρχει αδικία, θα είμαστε εκεί.
Θα μας βρίσκουν ΠΑΝΤΑ αντιμέτωπους.
Ακολουθεί το πρώτο μέρος προσωπικών πληροφορίων κάποιων εκ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου