Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Έχασε την αίγλη του ο πρώην υπουργός





Ούτε σε εστιατόρια πρώτης κατηγορίας μπορεί πια να έχει μια στιγμή χαλάρωσης και ησυχίας ο πολιτικός κόσμος και να γευτεί έστω μια μπουκιά ψωμί, βρε αδελφέ μου!


Ο πρώην υπουργός μπήκε με τον αστυνομικό του σε ακριβό και όμορφο εστιατόριο του κέντρου, κοντά στη Βουλή, και με το που τον είδε ο σερβιτόρος έσπευσε να τον οδηγήσει σε ένα τραπέζι, μετακινώντας μάλιστα και την καρέκλα προς τα πίσω για να βολευτεί ο βουλευτής.

Στο διπλανό τραπέζι η παρέα έδειχνε καθωσπρέπει και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ερχόταν, αφού οι τέσσερις γυναίκες έδειχναν με την γοητευτική τους παρουσία να επισκιάζουν τους άντρες της παρέας (θυμίζει αυτό που είπε ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής Γκάρι Λίνεκερ, ότι το ποδόσφαιρο παίζεται με έντεκα παίκτες από τη μία και έντεκα από την άλλη και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί) και να έχουν εκείνες το πάνω χέρι.

Τα πράγματα όμως δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

Πριν λοιπόν προλάβει να… στρωθεί ο πρώην υπουργός, σηκώνεται ένας εκ των κυρίων από το γειτονικό τραπέζι.

«Τι έγινε, ήρθες να φας τα λεφτά μας; Αντί να κάτσεις να φας, δεν πας να ….», είπε σε έντονο ύφος απευθυνόμενος στον πρώην υπουργό.

Ο αστυνομικός φαίνεται κάτι να ψιθύρισε στον βουλευτή του και μετά από λίγο βουλευτής και αστυνομικός να προτίμησαν την πίσω έξοδο του εστιατορίου, χωρίς καν να μπουν στο… πρώτο πιάτο

http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου