Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΩΝ


φωτ. Οδοφρ. 




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για μια ακόμη φορά ο εθνικιστικός βούρκος και η μιλιταριστική δυσωδία προκαλεί.


Ποιος άλλος από το defencenet.gr θα μπορούσε να αναλάβει εργολαβικά να δικαιολογήσει τη δράση γραφικά επικίνδυνων τύπων, της στεφάνης των οργανώσεων στρατιωτικοποιημένων εφεδρικών δυνάμεων με ακραία εθνικιστική αντίληψη και πρακτική. Όλοι αυτοί που με πρόσχημα «τον Εθελοντισμό και την αγωνία τους για την Ασφάλεια» έχουν εξαιρετική δυσκολία για να κρύψουν τους πραγματικούς τους στόχους: την καταστολή των κοινωνικών εξεγέρσεων και την επιβολή ενός εθνικιστικού και αυταρχικού, ολοκληρωτικού καπιταλιστικού καθεστώτος.
Υπερβολές; Ας δούμε τα ίδια τα λεγόμενα τους, όπως αναβλύζουν βρωμερά μέσα από το defencenet.gr
Πρώτος εχθρός, οι μετανάστες, όπου ο ρατσιστικός λόγος στοχοποιεί και δαιμονοποιεί: «οι συνεχείς αναφορές της αστυνομίας για εγκλήματα από αλλοδαπούς, σε συνδυασμό με την απελπιστική κατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων και νομιμοποιημένων μεταναστών που αντιμετωπίζουν πια πρόβλημα επιβίωσης, δεν αφήνει πολλές επιλογές στον κάθε φιλήσυχο πολίτη που βλέπει την ζωή του κάθε μέρα να απειλείται, ειδικά όταν κάθε δεύτερη ημέρα έχουμε και μία δολοφονία».

Άρα εχθρός τους δεν είναι μόνο οι «λαθρομετανάστες», όπως υποκριτικά στα ΜΜΕ ισχυρίζονται, αλλά όλοι οι μετανάστες. Και μάλιστα αυτές οι ακραίες θέσεις διατυπώνονται ενώ οι νέοι μας μεταναστεύουν μαζικά αναζητώντας εργασία και οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις συμμετέχουν στην ιμπεριαλιστική επέμβαση σε 15 χώρες, με νωπές τις εικόνες προσφυγιάς και του δράματος όλων αυτών των λαών, συνέπεια βομβαρδισμών και κατοχής.

Και ενώ όλοι αυτοί οι φαιοπράσινοι τραμπούκοι και οι δολοφονικές συμμορίες παρουσιάζονται αντιμνημονιακοί, επί της ουσίας καλύπτουν την άγρια ταξική πολιτική των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ που έφερε όλους τους εργαζόμενους, Έλληνες και ξένους σε αυτή την κατάσταση και συνεχίζουν να δείχνουν ως αιτία των δεινών μας τον Ξένο Εργάτη. Αυτός φταίει για τις απολύσεις, το 1.5 εκατ. άνεργους, τους μισθούς 300-500 ευρώ, τις συντάξεις πείνας, τη διάλυση παιδείας-υγείας-ασφάλισης, της ιδιωτικοποίησης-εμπορευματοποίηση τους;

Δεύτερος εχθρός, οι εργαζόμενοι και τα κοινωνικά κινήματα. Ενώ η ακροδεξιές οργανώσεις επιχείρησαν να θολώσουν τα νερά παρουσιάζοντας τον εαυτό τους ως τμήμα των Αγανακτισμένων, τώρα μας λένε ότι εκπαιδεύονται στρατιωτικά στα βουνά για να καταστείλουν ένοπλα τις κοινωνικές εξεγέρσεις.

Ας δώσουμε το λόγο στον πιο χοντροκομμένο και αποκαλυπτικό εξ αυτών, στην «μπεκάτσα του Αιγαίου» ή όπως αλλιώς λέγεται, τον επικεφαλή της πατριωτικής πολιτοφυλακής, Γιώργο Ανεστόπουλο: «Είμαστε μια καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν νοείται αυτό το παρακρατική. Το παραστρατιωτική για να νοείται πρέπει να φέρει όπλα κάποιος και να έχει στρατιωτική δράση. Εμείς ούτε όπλα έχουμε, ούτε στρατιωτική δράση. Λέμε ότι είμαστε μια ομάδα εφέδρων που πηγαίνει στα βουνά και εκπαιδεύεται, με κάθε νόμιμη διαδικασία και τηρώντας όλους τους κανονισμούς ασφαλείας και εκεί θα παραμείνουμε εφόσον δε συμβεί τίποτα. Αν όμως συμβεί και κάποιοι πάρουν τα όπλα ενάντια στο λαό μας και η πολιτεία φανεί ανίκανη και αδύνατη να προστατέψει και εμάς και τις οικογένειες μας και το λαό μας, λογικό είναι πως όλοι θα κατέβουν στους δρόμους, να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση. Πως θα μπορούσαμε να μην κατεβούμε και εμείς;»

Για μια ακόμη φορά, ο λαός μας έχει δίκιο -από μικρό και από χαζό, μαθαίνεις την αλήθεια!

Από την άλλη μεριά, αναδεικνύεται όχι μόνο η τρικυμία εν κρανίω του εκδότη του defencenet.gr που υποστηρίζει ότι οι παρακρατικοί της Ασφάλειας και της ΕΥΠ γνωστοί-άγνωστοι επιδιώκουν να καταλύσουν το κράτος -οι δυναμείς καταστολής και οι μυστικές υπηρεσίες θα καταλύσουν το κράτος-, αλλά και η βαθύτερη στόχευση των Λεσχών Εφέδρων και των Πολιτοφυλακών που έχουν ευρύτερους καθεστωτικούς στόχους: «Την ίδια στιγμή ακόμα και οι Λέσχες Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων δέχονται τρομερές πιέσεις από τα ΜΜΕ τα οποία αντί να προβληματίζονται από τις καταστροφές των παρακρατικών ομάδων των «γνωστών-αγνώστων» που έχουν επανειλημμένες φορές προσπαθήσει να καταλύσουν το κράτος, φοβούνται για την ύπαρξη οργανώσεων οι οποίες αποτελούνται από πολίτες που έχουν δώσει όρκο στο Σύνταγμα, όπως οι έφεδροι αξιωματικοί. Μήπως επειδή οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να αποδεχτούν την άλωση της ελληνικής κοινωνίας η οποία υλοποιείται από τα ξένα συμφέροντα μέσω των εσωτερικών υπεργολάβων».

Θέλουν να το κρύψουν αλλά δε μπορούν. Η αντιμνημονιακή ρητορεία δύσκολα αποκρύπτει την ναζιστική-εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία, ανθρώπων και οργανωμένων συμφερόντων που επιδιώκουν την καθυπόταξη και πειθάρχηση του κόσμου της εργασίας. Που υπερασπίζουν το αστικό καθεστώς εξουσίας, προπαγανδίζουν ολημερίς αγορές πανάκριβων οπλικών συστημάτων (άραγε για τα συμφέροντα ποιων επιχειρηματιών) και με την «τουρκοφάγα» προπαγάνδα τους αποκρύπτουν ότι ο πραγματικός εχθρός είναι ο ΣΕΒ, οι τράπεζες, οι εφοπλιστές, οι εργολάβοι, οι έμποροι και βιομήχανοι όπλων, οι καναλάρχες και οι εκδότες. Είναι η Ε.Ε. και το ΔΝΤ, η συμμορία των πολιτικών υπηρετών του κεφαλαίου: ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Χρυσή Αυγή, Καμμένος, Μπακογιάννη.. Μνημονιακοί και Αντιμνημονιακοί απολογητές της αστικής «εθνικής ανάπτυξης» των κερδών τους, του εργασιακού και κοινωνικού μεσαίωνα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1ο:

Αλήθεια, η αναφορά στις απόψεις του πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου, που επίσης υπερασπίστηκε άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων που βρέθηκαν κατηγορούμενοι για τα εμετικά, παράνομα και απάνθρωπα συνθήματα τους σε παρέλαση της 25ης Μαρτίου, είναι τυχαία;

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2ο:

Γιατί το defencenet.gr προβάλλει τις θέσεις του ακραίου μεν , αλλά γραφικού Ανεστόπουλου, και ξεχνά (;) την απείρως πιο επικίνδυνη Ελληνική Πολιτοφυλακή του Λιόλιου, καθηγητή της Σχολής Ευελπίδων, ακραίου υπερασπιστή των παρανομούντων ακροδεξιών φιλοχουντικών σπουδαστών της Σχολής, υποψηφίου στις Ευρωεκλογές με το εθνικιστικό και συντηρητικό κόμμα του Παπαθεμελή, αγαπητού οπαδού του πρώην Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, αποδέκτη της ενθάρρυνσης των πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Γράψα και Α/ΓΕΣ Βούλγαρη;

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ3ο:

Γιατί ο Σύλλογος Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Αττικής (Σ.Ε.Ε.Δ.Α.) και η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.ΕΦ.Ε.Δ.) ενώ διαχωρίζουν, με καρμπόν ανακοινώσεις, τη θέση τους από την Πατριωτική Εθνοφυλακή του Ανεστόπουλου, δε λένε κουβέντα για την Ελληνική Πολιτοφυλακή του Λιόλιου, που εξάλλου πιο επικίνδυνη είναι, τους έχει απευθύνει επίσημο κάλεσμα συνεργασίας-ενσωμάτωσης και επιδιώκει την πλήρη αφομοίωση της Πολιτικής Προστασίας με την οποία και οι ίδιοι εμπλέκονται;


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Diktiospartakos.blogspot.com

http://diktiospartakos.blogspot.com/  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου