Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ




Σύμφωνα με αρχεία του Βατικανού που άνοιξαν πρόσφατα (και τα οποία ο Πολ Ποτ κρατούσε κρυμμένα απειλώντας να σκοτώσει τον Πάπα Ιωάννη Πάυλο Β'), καθώς και 2 αναγεννησιακούς πίνακες σχετικά με τη Σταύρωση του Ιησού Χριστού, αποδεικνύεται περίτρανα ότι ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ και όχι οι Ρωμαίοι.

Σύμφωνα με το απόκρυφο Ευαγγέλιο του Ρούντολφ Ες, που δόθηκε στο κοινό από το Βατικανό και το διάβασα εγώ ο ίδιος, ο Ιωσήφ Στάλιν διέταξε τη Στάυρωση του Ιησού, μετά τις δίκες της Μόσχας, με την κατηγορία της "αντεπαναστατικής δράσης".
Έχοντας στείλει τον Ιησού στα γκούλαγκ της Σιβηρίας (στην περιοχή της Σοφιανόβα) στα σύνορα με την Κίνα του άλλου κόκκινου τυράννου, Μάο Τσε Τουνγκ,απ'όπου και δραπετευσε, ο Βλάντιμηρ Λένιν αποφάσισε τη Σταύρωση του Ιησού στο λόγο της πατρίδας του, της Ιερουσαλήμ.
Επισυνάπτονται 2 σχετικές φωτογραφίες που δείχνουν ότι οι δήθεν "Ρωμαίοι" στρατιώτες ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΛΕΟΝ ΤΡΟΤΣΚΙ, Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ. ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΚΕ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ-ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΥΤΙ.
 






http://www.zougla.gr/blog/article/496543 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου