Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΜΕΝΕΙ ΑΦΩΝΟΣ...



φωτ. Οδοφρ. 
 
Ο Μπομπολας του "ΕΘΝΟΣ" εχει μεινει "αφωνος" για την διαφθορα στους Δημους! Ειναι να γελαει κανεις μαζι του και μαζι μας. Ο δρομος Αθηνων Κορινθουν που ειναι δεκα βηματα, εκανε να τον φτιαξει 20χρονια KAI TO ENA ΤΟ ΧΡΕΩΝΕ EKATO και μηπως τον εφτιαξε, γεματος κακοτεχνιες ειναι.



 Τωρα αυτος ο απατεωνας μας δουλευει και απο πανω οτι οι Δημοι ειναι αντρο διαφθορας. Ο δρομος Κορινθου Πατρων καλαματας ουτε στον χαρτη δεν ειναι και εισπρατει Διοδια. Αυτο δεν ειναι διαφθορα να πληρωνω κατι το οποιο δεν υπαρχει ή γιατι θα υπαρξει στο μελλον; Να τον φτι

αξει πρωτα με ολους τους κανονες ασφαλειας και επειτα να με κινηγαει για Διοδια.
Αυτο που κανουν τωρα τελευταια οι απατεωνες, ειναι με τροπο μεθοδικο να κατηγορουν την κοινωνια ως διεφθαρμενοι και την ανακαλυπτουν τωρα και μενουν αφωνοι, ποιοι; Αυτοι που την διεφθειραν. Να τους πω οτι αυτη δεν ειναι Δημοκρατια; Το γνωριζουν καλυτερα απο εμενα, αλλα η αρρωστια να εξουσιαζουν δεν τους δινει τα περιθορια να λειτουργουν Δημοκρατικα και καταφευγουν στη λοιδορια του Λαου, οτι αυτος ειναι υπευθυνος που εχει εκμαυλιστει μεχρι το μεδουλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου