Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΗ ΛΥΣΗ...


φωτ. Οδοφρ. 
 


Εγω το λεω και οποιος θελει να το ακουσει, ας το ακουσει.

Στα επωμενα το πολυ δυο χρονια το επιπεδο ζωη θα εχει κατεβει κατα 70% που αυτο σημαινει οτι ολοι οι τομεις θα λειτουργουν κατα τετοιο τροπο που θα εχει άμεσο αντικτυπο στην ποιοτητα ζωης μας. Ακουω πολλους οτι θα επιστρεψουμε στη δεκαετια του πενηντα. Φαινεται πως μπερδευουν τα πραγματα απο αγνοια μερικοι και αλλοι σκοπιμα για σκορπουν τον τρομο. Η δεκαετια του πενηντα και οι επωμενες ως τα τελη το 70 ηταν κατι διαφορετικο. 
Ποιος για παραδειμα χρωστουσε σε Τραπεζα καταναλωτικο δανειο; Κανεις. Ποιος ειχε κινητο τηλεφωνο; κανεις. Ποιος ειχε δυο αυτοκινητας; Κανεις. Ποιος πηγαινε ενα χιλιομετρο μακρια απο το χωριο του για διακοπες; Κανεις. Η "εκδρομη" τους ηταν αν καποιος αρρωσταινε και ερχονταν στην Αθηνα. 
Ποιος πηγαινε τα παιδια του σε διαφορες δραστηριοτητες; Κανεις. 
Αν θελετε να επιστρεψουμε σε εκεινη την εποχη, να ειστε ετοιμοι να μην εχουμε αυτα που δεν υπηρχαν. Αν οχι, σταματηστε να παιζετε τον πουτσο σας μροστα στις οθονες και βγαιστε να ζητησουμε εξηγησεις στους δρομους, πως πλουτισατε χωρις κανενα κοπο. Εγω αψηφώ τις απειλες αυτων των σκουλικιων του συστηματος. Δεν φτανει μονο εγω. Αν με πιασουν μονον, θα μου φορεσουν ενα σεντονι στο κεφαλι και θα με στειλουν στο Ψυχιατρείο ως την πιο ανώδυνη λυση. 


http://www.zougla.gr/blog/article/494861

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου