Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Χειρουργείο;... Υπομονή!




Δύο προγραμματισμένα χειρουργεία της Ορθοπεδικής Κλινικής τη Δευτέρα και άλλα οκτώ την Τρίτη αναβλήθηκαν στο νοσοκομείο Καρδίτσας.


Αιτία; Το πρόβλημα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα με τους αναισθησιολόγους, οι οποίοι δεν αρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν. Στη δύναμη του νοσοκομείου αρχικά ήταν ενταγμένοι έξι αναισθησιολόγοι, αλλά πρόσφατα και παρά τις ενστάσεις της επιστημονικής επιτροπής, αποφασίστηκε η απόσπαση μιας αναισθησιολόγου στο νοσοκομείο της Λαμίας. Για κάποιους λόγους, το τελευταίο διάστημα έχουν βγει «off» και άλλοι δύο αναισθησιολόγοι, με συνέπεια οι τρεις που απέμειναν να μην μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του ιδρύματος.

Όπως είναι εύλογο, υπήρξαν και υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες από την πλευρά όσων ασθενών υφίστανται αυτή τη μεγάλη ταλαιπωρία. Πάντως, ο διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Λ. Μακρής με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Νέος Αγών» τονίζει πως το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί σύντομα. Βέβαια, μέχρι να αντιμετωπιστεί, οι τρεις αναισθησιολόγοι θα καλύπτουν μόνο επείγοντα περιστατικά, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξουν και άλλες αναβολές προγραμματισμένων χειρουργείων
.

http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου