Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Στους δρόμους και πάλι οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές




Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές Ελλάδας οργανώνουν την Τετάρτη 7/3/2012, Μοτοπορεία συμπαράστασης στους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας Α.Ε. και τους εργαζόμενους του ΑΛΤΕΡ που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή.


«Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές Ελλάδας συμπληρώνουν 30 Μοτοπορείες, οι Έλληνες Χαλυβουργοί συνεχίζουν τον αγώνα τους και συμπληρώνουν 130 ημέρες απεργίας και οι εργαζόμενοι του AΛΤΕΡ συνεχίζουν ακάθεκτοι ακόμα και με κομμένο ρεύμα, αποδεικνύοντας όλοι πως έχουν ατσάλινη δύναμη και δείχνοντας το δρόμο του αγώνα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να αντικρούσουμε την επίθεση που δεχόμαστε όλοι στα εισοδήματά μας από τις κυβερνήσεις των μνημονίων, ώστε να ανατρέψουμε την εξάπλωση του εργασιακού μεσαίωνα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και να αποτρέψουμε την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού!», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Θα συγκεντρωθούν στις 18:00 στην Πλατεία Καραϊσκάκη και θα αναχωρήσουμε στις 18:30, ενώ η πορεία που θα ακολουθήσουν είναι η εξής:


1η - ΑΛΤΕΡ - Αγίας Παρασκευής 36-38 - Περιστέρι

2η – Πλατεία 28ης Οκτωβρίου - Περιστέρι

3η – Ελληνική Χαλυβουργία – Ασπρόπυργος
.

  http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου