Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 98...


φωτ. Οδοφρ. 


Αν απο 18 εως 98 ετων δεν αντιδρασουμε σε αυτο το καθεστωτικο συστημα που το απαρτιζουν μια κλίκα μερικων εκατονταδων διεφθαρμενων, η Ελλας θα συνεχισει να παρακαζει και το μελλον διαγραφεται ζοφερο.

Ειναι επιτακτικη αναγκη ο καθενας μας να αφησουμε τις φοβιες που μας εκτοξευουν ακινδυνα ζαγαρια. Προσπαθουν να μας δωσουν την εντυπωση οτι ειναι ισχυροι και κυριαρχοι το παιχνιδιου. Δεν θα πρεπει να πεσουμε στην παγιδα τους, γιατι κι αυτοι δινουν εναν δικο τους αγωνα προκειμενου να μην απολεσουν την επιχειρηση τους που την ονομαζουν Ελλαδα.
Ενα πρεπει να ειναι το Καθολικο Συνθημα. "ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ". Να κατεβουμε χιλιδες χιλιαδων στις πλατειες ολης της χωρας και μη κοιμωμενοι να απαιτουμε εδω και τωρα Συντακτικη Εθνοσυνελευση κι ολα απο την αρχη.
Οι εκλογες που ετοιμαζονται να κανουν ειναι μια απατη. Ειναι ενα ναρκωτικο στην οργη του λαου, την οποια με τους καταλληλους μηχανισμους προπαγανδας τις μετατρεπουν σε κυμα αισιοδοξιας και για αρκετους που δεν εχουν τις ηθικες αντιστασεις να σταθουν απεναντι στο ψευθος, λειτουργει ενθαρρυντικα. Λετουργουν ως μωρα που τα ταζεις κατι για να αποφυγεις αυτο που ζηταν στον ενεστωτα χρονο.
Απευθυνουμαι στον εαυτο μου και σε ολους, δεν υπαρχει χρονος για καμια επλπιδα, εαν αυτο το σαπιο οικοδομημα εξακολουσει με τα διαβρωμενα πεδιλα του να στηριζει το Εθνος. Εκανε εναν αμαρτολο κυκλο, προσπαθει να τον συνεχισει με καθε μεσο, μη εξαιρουμενης και της βιας...
Ακουμε πολλες φορες δια της τηλοψιας, τους Δεσποτες και Δυναστες μας να μας ρωτουν ποια ειναι η δικη σας προταση. Με αυτον τον τροπο προσπαθουν να μας μπεδερψουν γιατι ολοι δεν μπορει να ειμαστε ειδικοι επι των παντων.
Η απαντηση μας να ειναι μια και στερεότυπη. Συντακτική Εθνοσυνέλευση.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου